1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

NI NA NEBU, NI NA ZEMLJI: Poznato je kada će Jokić doneti odluku o Eurobasketu…

Objavljeno: 09.05.17 u 17:00

Menadžer srpskog košarkaša Miško Ražnatović ponovo je govorio o tome hoće li ili ne njeogov ‘štićenik’ igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Eurobasketu u Turskoj.

Predsednik skupštine navijača Mega Leksa i prvi čovek agencije ‘Beobasket’ Miško Ražnatović bio je gost Fakulteta za sport Univerziteta Union ‘Nikola Tesla’. On je govorio o mogućnosti da Nikola Jokić zaigra za reprezentaciju, to jest o tome da je ta odluka još uvek u vazduhu, ali je bar otkrio kada bi moglo da se zna hoće li centar Nagetsa ili ne doći na pripreme Aleksandra Đorđevića.

– O Jokiću sam želeo ljudima da kažem da postoje određeni problemi i eskaliralo je u saopštenje KSS. I dalje se ne zna (da li će igrati za reprezentaciju), kao što se ni tada nije znalo. Nijedan klub ne može da zabrani igraču da igra i NBA igrači imaju limitiran preiod priprema, pa Jović može da provede na njima dva meseca, ali Jokić i Bjelica samo 35 dana. Klub pokušava njemu da objasni da je za njega dobro da to ne uradi. i objašnjava se baš na različte načine – rekao je Ražnatović, a preneo Mondo i dodao:

– U ovom trenutku još nije doneo odluku, znaće se za 20 ili 30 dana – zaključio je Ražnatović.

Jedno je sigrno, Srbija sa i bez Nikole Jokića nije isti tim, a ovo je idelna šansa da se jedna sjajna generacija vrati na evropski tron posle 16 godina.

0
0

1 Komentara

  1. A, ti se potrudi gosn Raznatovicu da za reprezentaciju srbije ne zaigra Jokic jel da budem iskren tebi ide u prilog tatko je bilo isa Marjanovice pa tako isa Jokice umesto da covek igra za svoju zemlju vi ga sputavate .ps toliko od mene iskren da bude……………???????????????????mislim dokle tao raditi sa talentima koji trebaju reprezentaciji!!!!!!!!!!!!!?????????????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter