4
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

DIREKTNO: Dejan Anđus opleo po Terziću i Božoviću, Partizan premirao Voždovac (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.17 u 14:02

Novinar Dejan Anđus danas je bio gost TV ‘N1’ gde je komentarisao dešavanja u srpskom fudbalu od odlaska trenera Miodraga Božovića do ‘premija’ koje je Partizan dao Voždovcu.

Poznat je kao novinar koji priča bez dlake na jeziku. Ne libi se da govori o svim gorućim temama, a za TV ‘N1’ govorio je o dešavanjima u Zvezdi, ali i večitom rivalu Partizanu.

– To znači da trener Miodrag Božović tamo gde je trebalo da pobedi i gde mu se nije pomagalo sa strane, on je sve te utakmice izgubio. Upozoravao sam da je on najlošiji trener u istoriji Crvene zvezde – rekao je Dejan Anđus o otišlom treneru Crvene zvezde.

On je otkrio da zna i cifru koju su iz uprave Voždovca dobili od Partizana da pobede Crvenu zvezdu.

– To nije kupljena utakmica već premirate protivnika da pobedi. Znam i o kom iznosu se radi. Isplati se Partizanu jer će povratiti kroz Ligu šampiona. Što Zvezda nije premirala protivnike Partizana? – pitao je Dejan Anđus.

Evo šta je sve Dejan Anđus rekao o Zvezdi, Zvezdanu Terziću, Miodragu Božoviću, Partizanu, ali i navijačima:

(Izvor: YouTube/N1)

0
0

4 Komentara

  1. Andjus prica gluposti pre neki dan rece Zvezda je siguran prvak jer je to sve dogovoreno,kad Zvezda izgubi on zna i zasto je izgubila,on je taj koji je predlozio Boska Djurovskog za trenera. Zvezda sve njegove trenere odma prihvata bez pogovora.Dali ce traziti proviziju zato sto je doveo Boska videcemo uskoro.Cudo da nije predlozio legendarnog prijatelja Zivadinovic Milana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Eeee, Deki, Deki, koji si ti lik, pa i Zlog patrljka tj. „DUHA“ iz Limenkkke si CAK uspeo da ‘nateras’ da te „ISTUCE“ … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto je Srbija raspla ??? Nemoj zemlju da mi vredjas , mozda si ti taj ko je ras.pao jer tako izgledas. Kakva d aje moja je i ako ti se ne svidja slobodno idi jer ne vidim ko bi tebe zadrzavao da ostanes .Kako se vidi u svim tvojim emisijama ,pametnijeg od tebe nema, bolje nikako….zato PUTUJ igumane i srecno ti bilo a mi cemo se vec nekako snaci .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter