2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUNCE IZNAD HUMSKE: Partizan je prvi na tabeli, a Nikolić dobio veliko pojačanje

Objavljeno: 08.05.17 u 09:53

U Humskoj je posle pobede Voždovca nad Crvenom zvezdom ponovo zasijalo sunce, te sada stižu samo lepe vesti koje mogu obradovati navijače Partizana.

U prvom meču polufinala Kupa Srbije u Novom Sadu Everton Luiz iznet je sa terena na nosilima. Prve procene lekara bile su da Brazilca na terenu neće biti najmanje tri nedelje, što je zadnji vezni crno-belih potvrdio i HotSportu. Ipak, borba za titulu i prvo mesto su izgleda za Evertona Luiza bili kao melem, te bi on mogao brže na teren nego što se mislilo.

Kako nezvanično saznajemo Everton bi mogao da se nađe u timu već protiv Vojvodine u sredu u revanš meču polufinala Kupa, a ako ne tad onda sigurno za duel sa Voždovcem u Superligi Srbije dolazećeg vikenda. U svakom slučaju Brazilac danas ili najkasnije sutra počinje sa treninzima.

0
0

2 Komentara

  1. Ne lupaj te gluposti, kakve vi imate informacije kad ste totalni amateri.. everton protiv vojvodine ne igra, a male su sanse i protiv vozdovca.. tj. protiv vozdovca mozda i moze, al ne verujem da ce da rizikuju, mnogo je bitniji Nis..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter