0
Košarka

STIŽU DOMOVIĆ-BULUT I EKIPA: Državno prvenstvo ‘tri na tri’ u Kragujevcu (FOTO)

Objavljeno: 08.05.17 u 15:12

3×3 Kragujevac je tradicionalni i jedan od najkvalitetnijih turnira u sklopu 3×3 Roda državnog prvenstva Srbije.

On se uvek održava drugog vikenda u maju i gotovo uvek je otvarao 3×3 sezonu naše zemlje. Ove godine to će biti naše 7. izdanje od kada je još davne 2011. godine ustanovljen kao profesionalni FIBA basket turnir .

Turnir “3×3 Kragujevac” zakazan je za subotu 13. maj kada ćemo gledati profesionalno takmičenje seniora u okviru “3×3 Roda državnog prvenstva Srbije” dok će 14. maj biti rezervisan za takmičenje srednjoškolaca i takmičenje mladjih kategorija a kao goste u saradnji sa Rotar Act klubom i kompanijom Vulović očekujemo decu bez roditelja da nam se pridruže na terenu.

Kada je profesionalno takmičenje u pitanju očekujete najbolje ekipe iz Srbije jer nam u goste dolaze 3×3 Novi Sad Al Wahda, najbolja basket ekipa na svetu koji predvodi Dušan Domović Bulut, zatim 3×3 Zemun (ex Master team) , 3×3 Olimp Beograd , 3×3 Epix Novi Sad koju predvodi Stefan Stojačić i još mnogo bitna igračka imena iz sveta basket.

Čast Kragujevca braniće nekolicina  naših ekipa ali se svakako najviše očekujemo od tima “3×3 Kragujevca” koji i jesu naša najbolja ekipa po FIBA rang listi.

Treba istaći da će turnir biti i internacionalni jer u Kragujevac dolaze 2 najbolje ekipa iz BiH, 1 crnogorska i šampioni Makedonije. Pored toga, na turniru se očekuju i prisutvo velikih košarkaških i reprezentativnih imena na čelu sa predsednikom Predragom Danilovićem.

Kao i svake godine lokacija za održavanje je Veliki Park gde će biti postavljena celokupna 3×3 profesionalna oprema, zatim montažne tribine ali i još mnogo drugih zabavnih sadržaja za publiku i učesnike. Jedno je sigurno, svakako nas očekuje najbolje organizovani basket turnir u našem gradu.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]NAGRADNI FOND:
1. mesto – 70.000,00 dinara + 15.000,00 din vaučer #3x3SerbiaShop + sportska oprema KSS
2. mesto – 20.000,00 dinara + 10.000,00 din vaučer #3x3SerbiaShop + sportska oprema KSS
3. mesto – 6.000,00 dinara vaučer #3x3SerbiaShop + sportska oprema KSS (meč za 3. mesto se ne igra,3×3 planet program određuje)
Za sva tri mesta predviđeni su medalje i pahar za pobedničku ekipu.[/stextbox]

Finalisti Kragujevca ostvaruje direktan prolaz na veliko Finale Srbije ali i na 3×3 Serbia Cup novi format turnira od ove godine (16 ekipa sa specijalnom pozivnicom).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter