0
Evropske lige

SPORT NA TV: Danas malo da odmorimo od vikenda, ali ljubitelji sporta ne moraju da brinu

Objavljeno: 08.05.17 u 08:50

Ne baš bogat sportski program danas je pred nama, ali nije i da neće biti sporta na TV kanalima, dominira tenis, a rešava se možda Premijer liga.

Program otvara tenis i početak Mastersa u Madridu. Srbija danas nema predstavnika, jer se Novak Đoković uključuje od drugog kola. Kada je reč o ostalim sportovima ona dominira hokej i nastavak Svetskog prvenstva, prenosi su na Areni sport.

Kada je reč o fudbalu tu su na Sport klubu samo dva prenosa. Jedan veoma važan jer bi mogao da nam donese novog šampiona Premijer lige. Naime, ako večeras Čelsi savlada otpisani Midlzbro u preostala tri kola biće mu dovoljna samo jedna pobeda da se okiti krunom.

Pored ovog meča tu je i duel u borbi za opstanak u španskoj Primeri. Leganjes na svom terenu dočekuje Betis i u slučaju pobede bi odmakao Hihonu i verovatno uspeo da sačuva prvoligaški status.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter