2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPEKULACIJE ILI NE: Kek se oglasio povodom mogućeg dolaska u Zvezdu…

Objavljeno: 08.05.17 u 10:19

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Crvenu zvezdu od leta mogao da preuzme trener Rijeke Matjaž Kek, a Slovenac je bio veoma zagonetan.

Naime, on je za radio ‘Pod stjenama Kantride’ istakao da mu ugovor sa Rijekom ističe 15. juna i da još uvek ne zna šta će se posle dogoditi, to jest da je skocentrisan na borbu za titulu u Hrvatskoj.

– Svi koji me znaju, znaju šta ću reći, nemam komentar na to. Ugovor sa klubom imam do 15. juna. Moja želja je da ostanem da živim i radim ovde. Zato pre 15. juna ne bih govorio o mogućem odlasku, to jest ne bih ni dozvolio sebi da pregovaram sa nekim drugim. Ne bi to bilo lepo zbog igrača i navijača. Jedino što mogu da kažem da ću sačuvati mir i pozitivnu atmosferu u Rijeci – rekao je Matjaž Kek i dodao:

– Dok god imam ugovor i dogovor, nisam taj čovek koji će sam sebi raditi reklamu u novinama. Živim samo od rada i od toga što dajem sve od sebe.

Slovenac je u fudbalskoj karijeri igrao za Maribor i na 140 utakmica je postigao 53 gola. Kao trener je vodio Maribor, mlađe kategorije Slovenije, seniorski tim Slovenije, Al Itihad i sada Rijeku. Tim sa Kantride je trenutno lider prvenstva sa četiri boda više od drugoplasiranog Dinama iz Zagreba.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter