0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OČEKUJE SE ZANIMLJIV DUEL: Džikić i Partizan poslali važnu poruku za Grobare pred FMP

Objavljeno: 08.05.17 u 16:26

Kao i uvek do sada, trener Partizana Aleksandar Džikić bio je kratak u najavi utakmice, a ovog puta protivnik je FMP iz Železnika.

Partizan ima jedan poraz u Superligi Srbije i očekuje da će tako ostati i posle sutrašnjeg okršaja sa FMP-om iz Železnika, koji je itekako umeo da zagorča život crno-belima i odigra neizvesne duele u prethodnom periodu.

Aleksandar Džikić kratko je najavio ovaj meč, u tri rečenice, među kojima je i poruka svim košarkaškim pristalicama  ‘parnog valjka’.

– Naš sledeći protivnik je ABA ligaš koji kao i uvek, vrlo ambiciozno nastupa u Superligi. U mečevima sa njima mi moramo da pružimo svoj maksimum. Pozvao bih navijače da sutra u što većem broju dođu u halu i podrže nas u važnoj utakmici – rekao je Džikić.

Isto je učinio i sam klub, KK Partizan, koji je na svom sajtu tekst za najavu ove utakmice završio rečenicom:

– KK Partizan NIS poziva sve navijače da sutra budu uz crno-beli tim i da u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih ispada koji mogu naneti štetu klubu, pruže veliku podršku ekipi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter