5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT ANKETA: Delije, koga biste vi voleli da vidite od juna na klupi Zvezde? (ANKETA)

Objavljeno: 08.05.17 u 10:52

Poraz od Voždovca doveo je do pravog haosa u Crvenoj zvezdi, trener Miodrag Grof Božović napustio je klupu, a u narednih pet utakmica zameniće ga Boško Đurovski.

Miodrag Grof Božović je napustio stadion ‘Rajko Mitić’ posle dve godine rada i osvojene šampionske titule. Navijači Crvene zvezde su podeljenog mišljenja, deo njih hvali crnogorskog stručnjaka i ne slaže se sa njegovim odlaskom, dok je druga zadovoljna potezom, jer crveno-beli nisu igrali dobar fudbal. Prinundo rešenje za poslednja tri kola Superlige Srbije i najverovatnije dva meča u Kupu je pronađeno, to je legenda kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’ Boško Đurovski, čovek koji već ima osvojenu duplu krunu sa crveno-belima. On bi na našem najvećem stadionu ostao do 1. juna, a onda bi se tražilo dugotrajno rešenje.

Naravno, jedna od mogućnosti je da makedosnki stručnjak ostane i posle 1. juna na stadionu ‘Rajko Mitić’. Tačnije, to će se sigurno dogoditi ako uspe da trgne ekipu i nekim čudom pretekne Partizan u preostala tri kola. Takođe, na ruku bi mu išlo ako utešno osvoji Kup Srbije. U svakom slučaju reč je o velikom Zvezdašu, čoveku koji je zbog kluba znao i suzu da pusti.

Drugi kandidat je Matjaž Kek. Slovenac je trenutno šef stučnog štaba Rijeke koja je nadomak titule u Hrvatskoj. Njemu ugovor sa timom sa Kantride ističe sredinom juna, ali on odbija da priča o tome hoće li ili ne napustiti Jadran. Verovatno se čeka rasplet u prvenstvu, te ako Rijeka uzme titulu teško je za očekivati da će se odreći igara u kvalfikacijama za Ligu šampiona, ali ako Dinamo stigne lidera prvenstva, onda bi i Kek mogao da postane ‘slobodan trener’.

Mediji uveliko spekulišu da je jedan od kandidata Vlada Milojević, trener koji se dokazao radom u Čukaričkom, ali i Grčkoj gde je Panionios za sada odveo do Lige Evrope, a možda bude i do Lige šampiona. Ipak, saradnja je gotova, Milojević će odraditi preostalih šest kola, a onda napušta Grčku. Zainterovan za njega je kiparski APOEL, ali je mladi trener polsao jasnu poruku, Crvena zvezda je prioritet.

Od stručnjaka iz domaće lige pominju se legenda Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon kome nije dato da za vreme mandata Vladana Lukića završi započeti posao, a bio je na putu ka tituli, ipak da se na njega ozbiljno misli verovatno bi već sada preuzeo kormilo kluba. Takođe, pominju se imena Milana Rastavca i Nenada Lalatovića.

Delije, koga biste vi voleli da sedne na klupu Crvene zvezde?

Koga biste voleli da vidite na klupi Crvene zvezde od sledeće sezone?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

5 Komentara

  1. Ljudi pa videcete na sta ce ovo da lici.. zar stvarno postoji bilo ko na ovom svetu ko je ubedjen da zvezda u opate ima neku ekipu. Pa grof vam je zaove polufudbalere bio nesto najbolje sto je moglo da se desi ovoj tragediji. Cukaricki ce da stigne prednost zvezde sa ovim trenerom

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo da vidimo šta će uraditi Boško Đurovski! Šteta je što Boško Đurovski nije preuzeo Zvezdu odmah posle poraza od Partizana, jer imao bi dovoljno vremena da stabilizuje ekipu. Ovako je u vremenskom tesnacu. Ako izostavi iz ekipe, ove smešne i nedorasle strance, i pruži šansu brutalno progonjenim i prezrenim domaćim igračima, nadam se najboljem. Od domaćih stručnjaka uzeo bih one već dokazane, Milana Rastavca, Dragana Ivanovića, Nenada Milovanovića ili Boška Đurovskog!

    0
    0
    Odgovori
  3. ja bih lično prvo voleo da terzić i njegovi ortaci iz c.gore prvo napuste zvezdu a onda da sve iz početka na celu sa Dzajom pravimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter