3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ HUMSKE: Marko Nikolić se zahvalio Miodragu Božoviću…

Objavljeno: 08.05.17 u 11:38

Partizan je danas održao konferenciju za novinare red revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine, ali je u prvom planu bio odlazak trenera Crvene zvezde Miodraga Grofa Božovića.

Poznato je da su trener Partizana i sada već bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde bili u prijateljskim odnosima, te je Marko Nikolić posvetio uvod konferencije Miodragu Grofu Božoviću.

– Reč je o izvanrednom, časnom i poštenom čoveku, što je meni najvažnije. Reč je o kolegi koji se ostvario u inostranstvu, ali i kod nas. Sam je vrlo ispravno govorio o trenerskoj sudbini, kako to izgleda kada ste prvi i kada ne ide baš najbolje i ja tu nemam šta mnogo da dodam. Zahvaljujem mu se na korektnosti u svim duelima Partizana i Zvezde, bio je to model ponašanja kako bi trebalo da se ponašaju treneri večitih rivala u međusobnom odnosu. O Boži sve najbolje i želim mu sve najbolje u nastavku karijere – istakao je Marko Nikolić.

Deo navijača Crvene zvezde, ali i Partizana mogao bi reći da je bio red da se Marko Nikolić zahvali Miodragu Božoviću, jer mu je nenadano prepustio prvo mesto na tabeli…

0
0

3 Komentara

  1. Marko Nikolic je doktor za ovu boraniju od lige. Vrlo temeljan, priseban i inteligentan trener. Crvenoj zvezdi je objasnio kako se postaje pravi sampion, pod pritiscma koje Partizan prezivljava od kad je Zvezda resila grcevito da se vadi iz dugova. Sto se tice Bozovica, cigosima bi trebala da bude jasna jedna stvar, ovu katastrofu od tima, koju je kreirao vas trener bez dinara, je mozda i najbolje resenje kakvo ste mogli da dobijete, i umesto sto kao i svaki put pljujete jer ste pravi cigani, trebalo bi da se zapitate gde bi ste stigli bez njega sa ovakvim a mozda i gorim timom. Kada bi ste imali malo realniju sliku o sebi, a ne da citate kojekakve Bljucove i Kurire, mozda bi ste uvideli da vas tim ove kao i prosle godine nije ni medju prve cetiri ekipe i da ste prvi i drugi samo zato sto vam vade klub iz teskog izmeta u koji su ga vasi direktori smestili. Prema tome, moze Bozovic biti los ili dobar trener, trebali bi da mu budete zahvalni sto je u opste prihvatio da bude persona koja ce za vas da primi metak lopovluka i namestaljki, i sto je u opste nasao resenje da u ovoj vasoj tragicnoj firmi jos uvek bude upaljeno svetlo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo!Nadam se i da je iskreno.I mi smo se tako zahvalili Vermezoviću,Jokanoviću,istina je da je partizan u boljoj formi ima kompaktniji tim ima 14,15 fudbalera razigrana.Sve to nije imao Božović nikad i on to neznba znao sam jer njegov stil je takav ili gazi ili propada uglavnom je ovo drugo za prvu titulu imao je mnogo slab Partizan pa i tu se nije proslavio u derbijima.Božović nezna da igra velike utakmice možda je trener za Borac možda i voli Zvezdu ako je voleo trebao je još zimus da ode.Hvala mu posta je naš D.Vujošević ali uzalud pravi navijači se zgražavaju od tog grobarskog đubreta

    0
    0
    Odgovori
    • Sta si to napisao druze???
      Ti si potpuno nepismen ili si pijan…
      Kad bih mogao da desifrujem to tvoje pismo sad bih ti replicirao ali me strah da sam pogresno razumeo:-)

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter