0
Fudbal

SNIMAK O KOME BRUJI REGION: Pokušaj nameštanja snimljen i pušten u javnost, poslušajte!

Objavljeno: 08.05.17 u 17:48

Finiš šampionata Premijer lige Bosne i Hercegovine doneo je veliki skandal koji je potresao tamošnji fudbal.

Nakon utakmice Metalegae i Olimpika u Banjaluci pojavio se audio snimak na kome se može jasno čuti kako čovek koji se predstavio kao Sanel Klopić, navodno fudbalski menadžer blizak treneru Metalegea Mati Neretnjaku, nudi 10 000 KM golmanu Olimpika Dejanu Bandoviću da „povuče ručnu“ na ovom meču.

-Samo lagano. Pametan si momak, a za ideale ginu budale. Samo lagano i cener je tvoj- rekao je menadžer Bandoviću, koji mu je odgovorio da mu ne pada na pamet da na taj način izgubi obraz pred kraj karijere.

Utakmica je završena rezultatom 1:1 a na kraju susreta fudbaleri Olimpika su napadnuti, a gosti tvrde da su tokom čitave utakmice trpeli uvrede od strane domaćina, predvođenih trenerom Neretnjakom.

Inače domaćinu ovog meča, ekipi Metalege, bila ne neophodna pobeda u ovom meču ne bi li ušli u mirniju završnicu prventva dok je ekipa iz Sarajeva praktično već viđena u drugoj ligi.

Nakon utakmice ekipa Olimpika je rešila da objavi snimak i obrati se za pomoć FS BiH.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter