4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA KAŽU DELIJE: Različita mišljenja o odlasku Grofa (FOTO)

Objavljeno: 07.05.17 u 14:51

Navijači aktuelnog šampiona nisu jedinstveni u reakciji nakon ostavke šefa struke.
Od danas je i zvanično Miodrag Božović bivši trener Crvene zvezde.

Još 2015. godine je posle par nedelja od ostavke u Lokomotivi iz Moksve Miodrag Božović preuzeo kormilo crveno-belih. U Ljutice Bogdana je došao kao neko koga navijači već dugo žele, veliko trenersko ime i čovek koji bi mogao da promeni dosta toga u Zvezdi. Na dosta drugačiji način odlazi iz Ljutice Bogdana.

Prve sezone je Božović imao sjajne partije, glatko osvojen šampionski pehar pored Partizana koji dugo nije bio bodovno bezopasniji. I ove sezone je Crvena zvezda bila dominantna na tabeli, ali ju je skupo koštao plej-of. Bodovi su se prepolovili, a Zvezda je pretrpela dva poraza, od Partizana i Voždovca, dok su crno-beli pobedili u svim duelima plej-ofa i zauzeli prvu poziciju na tri kola do kraja.

To je bio dovoljan razlog da Miodrag Božović podnese ostavku, a evo kako su ga navijači preko društvenih mreža ‘ispratili’:

0
0

4 Komentara

  1. Mislim da nije nikakva šteta što je otišao.Lepo mišljenje sam imao sve do kvalifikacije za LŠ,posle nikakvo jer sa mnogo slabijim Partizanom smo i osvojili titulu,On nije napravio ni igru i nijednog igrača.Upropastio nam Ristića,Babunskog,špic nijedan iz Zvezdine škole a tu smo uvek imali klasu.Uporno forsirao Sikimića,Lukovića,Petkovića,Anđelkovića,Le Teleka,Ruiza.Nije razigrao još 3-4 igrača kad se pojave kartoni,Fudbal dekadentan sa dva zadnja vezna.Najbolje rešenje je JOVAN STANKOVIĆ možda i duže ali pitao bih samo dva čoveka MIROSLAVA ĐUKIĆA,JOvanovića što je bio na Kipru,jer mislim da ROBI I PIKSI misaone imenice.NIkako PIŽONA;LALATOVIĆA;KOSANOVIĆA;ŽIVADINOVIĆA;

    0
    0
    Odgovori
  2. Ubedljivo najveci krivac za ovakav rezultat protiv Vozdovca a i Partizana !!!!
    Podrzavam njegovu odluku i radujem se odlasku !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter