2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REĐAJU SE PRIZNANJA: Leonardo ponovo ispred svih (FOTO)

Objavljeno: 07.05.17 u 14:26

Fudbaler Partizana Leonardo da Silva izabran je za najboljeg igrača Superlige u aprilu u tradicionalnoj anketi SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Brazilac je protekli mesec otvorio sjajnim lob golom protiv Radničkog u Nišu, a nastavio pogocima na utakmicama protiv Novog Pazara, Crvene zvezde i Napretka. On je takođe upisao i asistencija za pobedonosni gol protiv Vojvodine.

Iza njega su se našli saigrač Uroš Đurđević, krilo Zvezde Srđan Plavšić i napadač Mladosti Milan Bojović.

Samo u plej-ofu Superlige je brazilski ofanzivni vezista postigao tri pogotka na četiri utakmice.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Bez dilema, Leonardo je ubedljivo,prva zvezda i najbolji igrac SLS! On naprosto impresionira lepotom igre, svaki njegov dodir lopte je naprosto magija, a to mogu samo asovi izuzetnog kova. Takav igrac nije do sada igrao SLS i hvala Bogu i Leo da je tu. Oplemenio je je nas fudbal a SLS ipak drzi na makar kakvom nivou. Ima se sta videti , makar na mecevima Partizana!
    Od domacih igraca, po formi i rezultatima, nesumnjivo to je Partizanov El Tornado! Uroooooosssss…. Djurdjeviiiiiiiiccc!
    I na kraju poruka sjajnim momcima Partizana: Ne zaboravite, imamo jos tri utakmice i dva meca u Kupu! Zbrisati sve pred sobom,momcine nase, i da napravimo festu stoleca na nasem slavnom JNA!!!
    Voli vas vas Mix

    0
    0
    Odgovori
  2. ..i treba da se ‘Redjaju priznanja’, zato sto je nas FK PARTIZAN PONOVO, ZAUVEK PRVI, a ne „SAMO“ LEO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter