2
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

REAKCIJE IZ SUSEDSTVA: Hrvatski mediji sa nevericom primili vest o potencijalnom prelasku Keka u Zvezdu (FOTO)

Objavljeno: 07.05.17 u 22:03

Tokom današnjeg dana u medijima se pojavila informacija da će Matjaž Kek preuzeti Crvenu zvezdu od naredne sezone a ovu vest preneli su i brojni hrvatski mediji.

Većina medija u Hrvatskoj ovu vest primila je uz dozu čuđenja, pošto je slovenački trener u tamošnjem prvenstvu na pragu osvajanja titule sa Rijekom i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Mnogima od njih nije jasno šta bi to trenera jednog od najorganizovanijih i najstabilnijih klubova u regionu nateralo da pređe u redove crveno-belih, koji se kako je opšte poznato ne nalazi u najboljoj situaciji.

Portal „Index“ takođe ističe da ne treba očekivati da vlasnik Rijeke, Damir Mišković, tek tako pusti slovenačkog stručnjaka u Beograd, pogotovo ako uspe da osvoji titulu prvaka Hrvatske što je prilično izvesno pošto njegov tim četiri kola pre kraja ima šest bodova viška od Dinama.

Takođe u komentarima ispod ovih tekstova može se videti da tamošnja javnost baš i ne veruje da će se Kek na leto preselti u Ljutice Bogdana, a da li će na kraju biti neprijatno iznenađeni saznaćemo u narednom periodu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter