0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

NIJE SAMO SUDIJA OSETIO MIHIN BES: Mihajlović u žestokom sukobu sa legendom italijanskog fudbala (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.17 u 12:50

Torino i Juventus odigrali su nerešeno, 1:1, u derbiju Torina, a pored sudije, bes Siniše Mihajlovića osetio je i Đanluka Vijali.Meč je završen 1:1, a ključan trenutak bio je isključenje Afrije Akve

Akva je početkom drugog poluvremena startovao na Marija Mandžukića, i tom prilikom je prvi stigao do lopte. Ipak, zakačio je hrvatskog internacionalca, pa je sudija odlučio da mu pokaže žuti karton, njegov drugi na susretu.

Mihajlović je burno reagovao, zbog čega mu je Paolo Valeri pokazao crveni karton, a nakon mela je nastavio polemiku o tom detalju sa legendom italijanskog fudbala, Đalukom Vijalijem, koji je imao ulogu stručnog konsultatnta.

Vijali je rekao da je isključenje opravdano:

– Ovo pre par godina ne bi bio ni prekršaj, pogotovo u Engleskoj (Vijali je nosio dres Čelsija tri sezone). Kamoli žuti karton. Ipak, pravila se menjaju, sada nije moguće startovati ovako, bez kontrole nad svojim telom. Mislim da je zaslužen žuti karton.

Mihajlovićeva reakcija?

Čist start na loptu! Briga me šta pričaš, ne zanima me! Trebalo bi da budeš objektivan, na televiziji si. Svi su videli da nije faul! Ti jedini braniš ovo… Trebalo bi da si fer u svojim procenama, a nisi. Potrebne su ti naočare, rekao je besni Mihajlović.

 

Pogledajte kako je rasprava izgledala:

(Youtube/superfly bianconero)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter