5
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Srpski navijač

HAOS: Dok je Zvezda gubila na korvu, u Kragujevcu Delije izvele napad na ‘crvene đavole’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.17 u 00:10

Crvena zvezda je danas posustala u borbi za titulu, ali su njeni navijači izveli hrabru akciju na meču treće lige gde je u Kragujevcu igrao Radnički.

Kragujevčani su danas igrali protiv Mihajlovca, ali su navijači tima iz ‘srca Šumadije’ imali nezvane goste. Naime, 20-ak ljudi ušlo je na tribinu ‘crvenih đavola’ i uzelo centralnu zastavu. Kada se domaća publika bacila u poteru, ‘kradljivcima’ se pridružilo još 50 navijača. Pristalice Radničkog su za napad okrivile Delije, a za pomoć pristalicama Crvene zvezde su optužili i policiju.

(Izvor: YouTube/Balkanski navijač)

Podsetimo, pre 20-ak dana Delije su pokušale da na jugu stadiona u Humskoj uzmu zastave Grobara.

0
0

5 Komentara

  1. Prosto se to resava u civilizovanim zemljama, kod nas mora 20 na 20 pa ko kome otme zastavu! Ali izgleda da je nestalo m**a kod „delija“ pa sad kradu zastave od dece! Ccc nije to lepo .

    0
    0
    Odgovori
  2. ….DELIJAMA SU ZVALI TURSKU LAKU KONJICU. VELIKI ZVEZDAŠ LJ. TADIĆ NIJE HTEO NI DA ČUJE IME DELIJE……A OVIMA OTIMAČIMA I PRILIČI…………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter