0
Fudbal

The Serbia team prior to the UEFA European Under-17 Championship, Group C match

EP ZA KADETE: ‘Panceri’ bolji, Srbija do utešnog gola preko penala

Objavljeno: 07.05.17 u 13:53

‘Orlići’ su nakon drugog kola grupe C ostali na tri boda.

Nemačka je rezultatom 3:1 savladala srpsku kadetsku reprezentaciju.

Nakon što su izabranici Perice Ognjenovića porazili Irsku u prvom kolu Evropskog prvenstva za igrače mlađe od 17 godina, danas su poraženi od Nemačke. Rezultat ne govori toliko o igri na današnjem duelu, Nemci nisu imali više prilika od naših reprezentativaca, ali su ih bolje koristili.

Elijas Abučabaka je doneo vođstvo Nemcima nakon što je već u sedmom minutu utakmice sudije Oušan pokazao na belu tačku. U finišu poluvremena je Jeboa povisio na 2:0 za znatno nepovoljniju situaciju u kojoj su bili izabranici nekadašnjeg igrača Crvene zvezde i Real Madrida.

Srbija je nastavila sa napadima, ali je i dalje reprezentacija Nemačke bila ta koja je uspešnija u završnici. Strelac prvog gola, Abučabaka, je proigrao Majetšaka koji je lako savladao Gavrića. Utešni pogodak je Srbija postigla u 75. minutu kada je Stuparević sa bele tačke prevario Plogmana.

Nemačka je sa dva trijumfa trenutno prva u grupi, Srbija je sa jednom pobedom druga, dok Irska i Bosna i Hercegovina nemaju ni jedan bod sa utakmicom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter