0
Fudbal

FOTO: REPRODUCAO/SINA.COM

SUPERLIGA KINE: Šangaj slavio po taktovima sambe, važna pobeda Henana na gostovanju (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.17 u 16:37

Šangaj SIPG upisao je ubedljivu pobedu na domaćem terenu nad ekipom Gvižua rezultatom 3:0 i tako barem na kratko na tebeli pretekao Piksijev Gvangžu.

Ključnu ulogu u trijufu tima iz najveće svetske luke imao je tandem Brazilaca, Hulk-Elkeson koji su učestvovali u sva tri pogotka svoj tima.

Domaćin je do vođstva stigao u samom finišu prvog poluvremena, tačnije u 43. minutu kada je nakon asistencije Hulka mrežu rivala načeo Vang Šenčao.

Nastavak je doneo jš dva pogotka Šangaja a prvi je bio deo Hulka koji je u 72. minutu na asustenciju Vu Leia duplirao vođstvo. Konačnih 3:0 postavio je Elkeson u 90. minutu iz jedanaesterca i tako zaokružio vrlo ubeldljivu partiju svo tima.

Drugi meč odigran ovog popodneva doneo je važan trijumf Henana na gostovanju Čonkvingu Lifan-u rezultatom 3:2, kojim su se podigli iz opasne zone.

Već do sredine prvog poluvremena gosti su imali lepu prednost na svom kontu, pošto su preko Al Saliha u 12. i Hu Jinganga u 24. minutu obezbedili 2:0 do odlaska na odmor.

Domaćin je uspeo da u finišu meča unese neizvesnost pošto je u 74. minutu preko Vu Kvinga smanjio na 2:1 ali je njihove nade da bi mogli barem do boda ugušio Basong pogotkom u drugom minutu nadoknade. Do kraja meča ekipa Čonkvinga je preko Hrvata Milovića uspela u petom minutu nadoknade dođe i do još jednom pogotka za konačnih 2:3.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter