2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘RAT’ NA MREŽAMA: Grobari osuli paljbu po Delijama, oni im nisu ostali dužni! I večeras je sviran penal za Zvezdu? (FOTO)

Objavljeno: 06.05.17 u 00:13

Do kraja prvenstva u Superligi Srbije vodiće se velika polemika među ljubiteljima fudbala u našoj zemlji, pa tako je i ove večeri posle pobede Partizana nad Javorom u Ivanjici.

Kako se šampionat Srbije bliži kraju, tako raste tenzija među ljubiteljima, ili makar gledaocima Superlige. Suđenje je uglavnom predmet spora crno-bele i crveno-bele Srbije, a ono je večerašnjim transparentima navijača Partizana i prozivkama na račun Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde dobilo još veću potporu.

Daje se legitimitet novim nečasnim radnjama, a to nikako nije dobro, ni za koga. Posebno pred sutrašnji okršaj Voždovca i Crvene zvezde u koji će cela zemlja gledati jer posle večerašnje pobede nad Javorom, Partizan ima tri boda više na čelu tabele.

Na Tviteru se poveo ‘rat’, koji jasno ukazuje na stavove jednih, odnosno, drugih. Bilo je i duhovitih komentara, poput onog koji ističe da je i večeras sviran penal za Zvezdu, što je jasna aluzija na nedosuđen jedanaesterac za Partizan u prvom poluvremenu posle starta nad Urošem Đurđevićem.

Evo kako su Grobari i Delije, svako na svoj način, komentarisali aktuelni momenat u šampionskoj trci:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter