0
Odbojka

FOTO: PLAY VOLLEY CAMP

POHOD KA ODBRANI TITULE: Nikola Grbić saopštio spisak igrača za Svetsku ligu

Objavljeno: 06.05.17 u 13:10

Srbija je aktuelni šampion, a obzirom na neznatno promenjen sastav Nikole Grbića i ove godine će imati najviše ambicije.

Prošle godine u julu Srbija je trijumfom nad Brazilom u Krakovu osvojila Svetsku ligu i tako pokazala da je odbojka, makar reprezentativna, u usponu kod nas.

Bila je to deveta medalja sa finalnih turnira Svetske lige, prva zlatna, posle pet srebrnih i tri bronzanih odličja.

Ove sezone Nikola Grbić i njegovi izabranici će imati dodatan pritisak odbrane titule, a momci koji će pokušati da ga iznesu su:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Tehničari Nikola Jovović (Monca), Aleksa Brđović (Gasprom Jugra Surgut) i Maksim Buculjević (ACH Volej Ljubljana);

Korektori Aleksandar Atanasijević (SIR Sejfti Peruđa), Dražen Luburić (JT Tanders Hirošima) i Aleksandar Blagojević (Crvena zvezda)

Primači Uroš Kovačević (Verona), Marko Ivović (Aseko Rešovija Žešov), Nemanja Petrić (Modena), Milan Katić (Lučnička Bidgošć) i Miran Kujundžić (Vojvodina). [/stextbox]

Blokeri Marko Podraščanin (SIR Sejfti Peruđa), Srećko Lisinac (Belhatov), Petar Krsmanović (Gazprom Jugra Surgut), Aleksandar Okolić (Berlin) i Stevan Simić (Vojvodina)

Libera Neven Majstorović (Ren) i Goran Škundrić (Trikorul Ploešti)

[/stextbox]

Svetska liga počinje prvim takmičarskim vikendom od 2. do 4. juna, a Srbija će u okviru grupe B igrati na domaćem terenu u Novom Sadu protiv SAD, Belgije i Kanade.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter