2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTO: Tužna slika iz Pionira koju košarkaši Partizana nisu zaslužili (FOTO)

Objavljeno: 06.05.17 u 21:44

Partizan je uz dosta muke savldao Borac iz Čačka u derbiju 5. kola Superlige Srbije 93:87, ali jedna slika baca senku na meč odigran u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Ne sija četa Aleksandra Džikića u domaćem prvenstvu, ali ima četiri pobede i samo jedan poraz. Ipak, to nije dovoljan razlog da navijači crno-belih dođu i podržesvoje ljubimce. Tužna slika stigla je danas iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ gde je po zvaničnoj statistici KLS lige bilo svega 700 ljudi.

Partizan danas nije igrao fudbal, kiša popodne nije lila u Beogradu, zato opravdanja nema, Grobari su danas podbacili. Čačani neće kada se meč bude igrao kraj Morave.

0
0

2 Komentara

  1. Sad ce onaj Gdk defektas da lagano obrazlozi zbog cega posrce KK malikan….ups pardon „velikan“…..I vracati sve sto je cigansko i sveto u neku rupu u koju je on debelo zapao i upao….Decak koji ima mnogo puta ponovljeno slovo F…? Ko razumije znace o cemu se radi…..ha ha ha….i broj 20 pored slova F….ha ha ha…..

    0
    0
    Odgovori
  2. i onda ti isti grobari koji se kunu i u beton ligu vidim kako bi im davali podrške sramota počinjete biti preletači nemožeš protiv drzave i lopina dajmo im jos ovu sezonu i posle na stare staze

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter