0
Evropske lige

FOTO: Maccabi Tel Aviv

VREDNO PRIZNANJE: Rajković proglašen za najboljeg igrača Makabija ove sezone! (FOTO)

Objavljeno: 05.05.17 u 09:43

Supertalentovani čuvar mreže dobio laskavo priznanje, a nagrada mu je uručena na posebnoj svečanosti koju je organizovao klub iz Tel Aviva.

Polako se podvlači crta za učinak u tekućoj sezoni i dele se priznanja. Jesno vredno je od sinoć u rukama Predraga Rajkovića (21) koga su kolege i navijači proglasili za igrača sezone u Makabiju iz Tel Aviva. Srpski reprezentativac je mesecima unazad briljirao na golu i zaslužan je za brojne uspehe kluba, kao i plasman u finale nacionalnog Kupa.

– Osećaj je sjajan, kao i čitava gala priredba. Iz kola u kolo sam proglašavan za najboljeg na utakmicama i ova sezona na klupskom planu je pod konac. Ostaje da se ukrasi finiš, a ovaj trofej mi je svakako drag – istakao je za HotSport Predrag Rajković.

Talentovani golman je i pod lupom klubova iz Evrope.

– Ovde sam dve godine, a videćemo sledeći korak. Poziva ima i vremena da se donese konačna odluka. Fokusiran sam na  posao u Makabiju i ovde svakao uživam. Posle klupskih obaveza u junu sledi reprezentativno okuplkanje za meč sa Velsom – zaključio je Rajković.

Predrag Rajković je ove sezone u izraelskom prvenstvu čak 12 puta bio nesavladan. Ipak, njegov Makabi ove sezone nije uspeo da osvoji titulu koja je pripala ekipi Hapoel Ber Ševe.

 

Great season-player of the season in Maccabi 💙💛 🏆 PR95👑 @ramigridishphoto

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter