0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Partizan u Ivanjici nastavlja poteru za titulom, može li Totenhem da nastavi borbu sa Čelsijem

Objavljeno: 05.05.17 u 08:45

Veoma bogat i raznovrstan sportski dan je pred nama, a kada je reč o domaćem sportu uživaće navijači Partizana, jer njihov tim nastavlja borbu za titulu sa Crvenom zvezdom.

Superliga Srbije stigla je do same završnice. Ostalo je da se odigraju još samo četiri kola, a večiti rivali su u nikad uzbudljivijoj trci za titulom. Oba rivala se nadaju da bi jedan od dva kluba mogao da se oklizne na gostovanju, a prvo malo teže Partizan ima danas od 20 časova u Ivanjici. Nema sumnje da je četa Marka Nikolića u fenomenalnoj formi, ne zna za poraz 30 utakmica, te je samim tim i veliki favorit na jugozapadu Srbije. Javor i Partizan su ove sezone već odigrali dva meča i u oba je slavio Partizan sa 2:0. Prenos ovog meča je na Areni sport.

Kada je reč o stranim ligama najzanimljivije biće u Londonu gde Vest Hem u gradskom derbiju dočekuje Totenhem i pokušaće da zaustavi ‘pevce’ u borbi za titulu. Meč se igra na Olimpijskom stadionu u Londonu od 21 čas uz prenos na Sport klubu. Ništa manje zanimljivo neće biti ni u Primeri gde Sevilja dočekuje Real Sosijedad. Domaćinu sada visi i pozicija ‘četiri’ koja vodi u Ligu šampiona, a pored Viljareala mogli bi da mu je ugroze upravo Real Sosijedad i Atletik Bilbao. Čak nas derbi čeka i u Bundesligi gde Keln od 20.30 dočekuje Verder u borbi za Ligu Evrope. Prenos ovog duela je na Eurosportu.

Kada je reč o košarci u centru pažnje je samo jedan meč. Reč je o derbiju četvrtfinala VTB lige gde Lokomotiva našeg Saše Obradovića dočekuje učesnika Evrolige Uniks. Taj meč na programu je od 19 časova uz prenos na Sport klubu.

powered by sportTV
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter