0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVREDE KROJE CRNO-BELI TIM: Prinudna promena na golu, ali i u napadu Partizana (SASTAVI)

Objavljeno: 05.05.17 u 19:25

Fudbaleri Javor Matisa i Partizana od 20 časova sastaju se u Ivanjici u okviru 34. kola Superlige Srbije.

Baš u samom finišu sezone Marka Nikolića zadesili su veliki pehovi vrlo bitnih igrača. Od Evertona Luiza koji je pre devet dana u Novom Sadu doživeo težu povredu zgloba, preko Leandrea Tavambe koji je prošao za nijansu bolje u istom meču polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine, do golmana Filipa Kljajića koji je baš pred današnji susret sa Javorom povredio šaku i neće stati na gol do kraja sezone.

Umesto njega, među stativama će u Ivanjici biti pojačanje iz Čukaričkog Nemanja Stevanović, dok će umesto Evertona Luiza ponovo u sredini igrati Nebojša Kosović.

Tavamba neće početi ni ovaj meč, već će krenuti sa klupe, kao i protiv Napretka u Humskoj pre pet dana, pa će od početka zaigrati Petar Đuričković, koji će na mesto Leonarda da Silve Souze, dok će Brazilac u napad zajedno sa Urošem Đurđevićem.

Evo i kompletnih postava Javora i Partizana:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

JAVOR MATIS – PARTIZAN, 20h
34. kolo Superlige Srbije
Stadion u Ivanjici
Sudija: Aleksandar Vasić;
pomoćnici: Srđan Milutinović i Matija Olajoš-Nađ

JAVOR MATIS: Đogatović, Karišik, Tomanović, Eliomar Silva, Sević, Tripković, Milović, Terzić, Amanović, Mitošević,  Milanović.
Klupa: Glintić, Ristovski, Kiković, Stojaković, Mfutila, Obradović, Cornelius Derek.
Trener: Srđan Vasiljević

PARTIZAN: Stevanović, Vuilićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Jevtović, Kosović, Đuričković, Janković, Leonardo,  Đurđević.
Klupa: Jovičić, Tavamba, Ćirković, Mihajlović, Đilas, Munir, Ilić.
Trener: Marko Nikolić

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter