4
Domaći fudbal

NOVA SPORNA SITUACIJA: Da li je Vasić oštetio Partizan za penal? Đurđević nije mogao da veruje (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.17 u 20:44

U 36. minutu Uroš Đurđević je tražio jedanaesterac za Partizan, ali je sudija Aleksandar Vasić odmahnuo rukom. Da li je bilo elemenata za najstrožu kaznu?

Tražili su igrači Partizana jedanaesterac u 15. minutu posle pada Marka Jankovića u kaznenom prostoru, ali je sudija Aleksandar Vasić opravdano odmahnuo rukama i nastavio igru.

Međutim, za situaciju u 36. minutu ne može sa sigurnošću da kažemo da li je bio u pravu, već ćemo to ostaviti sudu nadležnih organa.

Uroš Đurđević se u šesnaestercu Javora namestio na šut, ali ga je baš u tom momentu nagazio Tomanović po stajnoj nozi i tako ga omeo da šutira, jer je napadač Partizana odmah pao na travu.

Kakvo je vaše mišljenje, da li je Partizan oštećen za penal?

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

4 Komentara

  1. NAMERAN „PREVID“ ‘arbitra’ po zadatku, da sam na mestu Marka, IZVEO BIH EKIPU SA TERENA I PROSLEDIO SNIMKE UEFI, PA NEK’ zVEZDANAESTERAC IGRA SAMA I NASTAVI SA BRUKANJEM SRB. U EVROPSKIM PREDSEZONSKIM TAKMICENJIMA I PRAVAC 4 LIGA !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter