0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAPUŠTA PARTIZAN: Španci najavili da crno-beli ostaju bez visokog igrača…

Objavljeno: 05.05.17 u 11:32

Partizan bio ovog leta mogao da ostane bez krilnog centra za kog je planirano da minimum dve godine provede u Beogradu sa crno-belima, ali…

Ako je verovati španskim medijima, Partizan ostaje bez Kenana Karahodžića. Naime, reč je o igraču kog je ‘parni valjak’ pozajmio od Unikahe na dve godine. Ipak, pozajmica bi mogla da bude prekinuta posle samo godinu dana.

Razlog nije nezadovoljstvo mladog igrača, već želja Unikahe da nadogradi tim, to jest poveća ‘roster’ za sledeću sezonu u kojoj će se pored ACB lige igrati i Evroliga. Navodno, Joan Plaza je naredio da se svi igrači vrate sa pozajmica u budu mu na raspolaganju. To znači da se Kenan Karahodžić, Romarik Belemene i Rares Utu vraćaju u Malagu.

Podseimo, Kenan je ove sezone doživeo tešku povredu oka igrajući za Partizan i dugo je bio van parketa. Sada se vratio i igra Superligu Srbije sa specijalnim naočarima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter