2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI PREKIDALI MEČ: Transparenti za FSS, Zvezdu i Srđana Obradovića, evo šta su im poručili (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.17 u 22:15

Navijači Partizana u više navrata ‘nepodobnim’ transparentima su prekidali utakmicu protiv Javor Matisa u Ivanjici.

Popularni Grobari svoje nezadovoljstvo arbitražom u Superligi Srbije iskazali su i na meču pod Moravicom, gde su transparentima prozvali Fudbalski savez Srbije, Crvenu zvezdu i sudiju Srđana Obradovića, koji je u prethodnom kolu dosudio crveni karton za Vojvodinu i penal za Crvenu zvezdu u derbiju na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Večeras je dva puta sudija Aleksandar Vasić zaustavio meč dok se ne uklone sporni transparenti Grobara. Na prvom je pisalo:

-Dok u FSS cveće cveta, Ciganima i dalje UEFA smeta.

Zatim je par minuta kasnije usledio novi prekid, pošto su navijači crno-belih prozvali Vasićevog kolegu, Srđana Obradovića, porukom:

– Srđan Obradović – zlatna kopačka Crvene zvezde!

(Izvor: youtube / Poznavalac)

Bilo je čak pod znakom pitanja i pražnjenje tog dela tribine, ali se do kraja sve smirilo. Nezadovoljstvo crno-belih sve više bukti, ali će vatru ugasiti prvo mesto na kom će Partizan biti najmanje do sutrašnjeg duela između Voždovca i Crvene zvezde.

0
0

2 Komentara

  1. Ma nemoj svaka cast grobari kad ste se setili postenja gde ste bili kad ste otimali titule kup protiv vojvodine pa iskljucenje vasih igraca crveni kartoni to ne postoji za vas pa normalno kad ste drzavni projekat i SPS vas stiti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter