0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup Quarter Final Srbija v Spanija Viktor Troicki (SRB) v Pablo Carreno Busta (ESP) Beograd, 07.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ATP ISTANBUL: Troicki se osvetio Đereu za poraz u Budimpešti

Objavljeno: 05.05.17 u 20:01

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u finale ATP turnira u Istanbulu, i to preko sunarodnika Lasla Đerea, pošto mu je predao meč zbog povrede.

Nakon što je Troicki dobio prvi set sa ubedljivih 6:2, Laslo Đere je u drugom pri rezultatu 3:2 morao da preda meč, iako je baš u tom momentu napravio ‘brejk’ i, reklo bi se, ušao u seriju.

Podsetimo, Đere je pre samo nedelju dana eliminisao Troickog sa turnira u Budimpešti, pa se može reći da je Viktor ovim putem ‘uzvratio udarac’ svom sunarodniku, ali nikako nije mogao da slavi prolaz ostvaren na ovakav način.

Tako se Troicki našao u polufinalu, gde će se sastati sa Milošem Raonićem iz Kanade. U drugom polufinalu igraće Dijego Švarcman iz Argentine i Hrvat Marin Čilić.

Troicki je na turniru u Istanbulu postavljen za petog nosioca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter