0
Evroliga

FOTO: Twitter

ZAGREVANJE PRED FAJNAL FOR: Bogdanović zadivio Evropu i zaslužio novo priznanje! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.17 u 14:00

Srpski reprezentativac bio je najzaslužniji za eksperesan plasman Fenerbahčea na fajnal-for najelitnijeg evropskog takmičenja i zaslužio novo priznanje.

Fantastične partije u četvrtfinalnoj seriji protiv Panatinaikosa donele su Bogdanu Bogdanoviću titulu najkorisnijeg igrača Evrolige za mesec april.

Naš bek je najzaslužniji što je istanbuslki tim već posle tri utakmice obezbedio plasman na završni turnir koji će se igrati na njihovom terenu, u prestonici Turske. Posebno su impresivne bile njegove partije u Atini, gde je postao prvi igrač u istoriji Evrolige sa indeksom korisnosti preko 30 (u oba meče ostvario indeks 35).

Prethodni mesec doneo je pravu dominaciju Bogdanovića koji je tokom njega prosečno beležio 18,3 poena, 6,5 skokova, 3,8 asistencija, 1,8 ukradenih lopti i blokadu po meču. To ga je učinilo neprikosnovenim u aprilu i iz Evrolige nisu imali ni najmanju dilemu u čije će ruke titula MVP-a za ovaj mesec.

Naš reprezentativac pokazuje da je uhvatio pravi ritam pred najvažniji deo sezone i da će na fajnal foru Evroligi biti glavni adut ekipe Željka Obradovića za osvajanje titule prvaka Evrope.

Izvor:Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter