2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK NA KRAJU SEZONE: Supić napušta Zvezdu

Objavljeno: 04.05.17 u 12:22

Ugovor neće biti produžen, a sledi dogovor sa Damirom Kahrimanom.

Na listi igrača koji posle isteka ugovora sa Crvenom zvezdom neće ostati su Marko Petković, Petar Orlandić, Predrag Sikimić…

Prema poslednjim informacijama, kofere pakuje i Nemanja Supić, iskusni čuvar mreže, koji je poslednje dve sezone proveo na Marakani.

Zbog povrede na treningu Supića nema na klupi za rezerve, a umesto njega u tim se vratio Damir Kahriman, koji od početka septembra nije u planu Miodraga Božovića.

Status bivšeg reprezentativca Srbije bi trebalo da bude rešen na kraju sezone. Spominje se opcija sporazumnog raskida ugovora, ili ostanak do juna 2018. godine, kada mu ističe ugovor.

Zvezda ne mora da brine o poziciji ispred gola, pošto Filip Manojlović ima punu podršku, dok se polako probijaju i izdanci Zvezdine škole, Stanković i Vićić, dok klub prati još neke talentovane čuvare mreže.

0
0

2 Komentara

  1. Slažem se sa prethodnim komentarom, ništa nije preterano. Pošto im je Afrika u srcu, mislim da će ovi vizionari iz Zvezde napraviti dobar posao i potpisati ugovore sa raznim školama fudbala iz Afrike i tamo na doobuku slati naše mlađe kategorije kako bi se tehnički obučile. Jer, ovi dosadašnji fudbalaeri iz Afrike su se pokazali kao neprevaziđeni u tehničkom smislu. Zvezda će biti inovator u srpskom fudbalu.To će biti privlačno za naše mlade fudbalere. U slobodnom vremenu mogu ići na safari ili u lov na divlje patke.. Prava je milina igrati na terenima po Africi, koji su u odličnom stanju, nešto nalik našim vrhunskim terenima u Superligi kao napr. u Čačku, N.Pazaru, Surdulici i Lučanima. Na taj način, osim doobuke naših mlađih igrača, možemo dovest nove M’bođa, Onjila, Parkera, Li Adija i druge koji su napravili sjajne karijere u Litvaniji, Uzbekistanu, Turkmenistanu i drugim visoko razvijenim fudbalskim zemljama. Nažalost, Zvezda je izgubila na nekad slavnom imidžu dovodeći ove Afrikance a i oterala je publiku!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pošto je u Zvezdi na snazi fatalna strategija „Stranci nemaju alternativu“, ne bi bilo iznenađenje ako veleumovi iz zvezdinog menadžmenta počnu sa uvozom „školovanih“ golmana iz Afrike, U tom slučaju Vićić i Stanković će se provesti kao bosi po trnju odnosno kao ostali naši igrači koji ne smeju da igraju jer na njihovim mestima se nalaze „novi Bakajoko“, „novi Esijen“, „novi Ronaldo“. Tako su iz Zvezde, u januaru, najavljivali dolazak ovih balvana iz Afrike. Nažalost, sadašnja Zvezda je jedan jeftini cirkus u kojem lažni opsenar i loši klovnovi glume menadžere od uspeha.A, uspeh je dovesti ove drugorazredne igrače u polušaju a naše igrače izložiti najastrašnijem progonu! Ovo je bruka za srpski fudbal!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter