2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO: Partizan ostaje bez napadača

Objavljeno: 04.05.17 u 10:22

U junu crno-beli dobijaju 1,5 milion evra, a bonus od 500.000 zavisi od učinka Vlahovića.

Nakon što je Nikola Milenković otišao u Fiorentinu za 5,1 milion evra, popunjen je budžet Partizana, a u junu stiže novi priliv sredstava u vidu prodaje Dušana Vlahovića.

Kako je ekskluzivno najavio HotSport, napadač je prodat Fiorentini, a selidba u Firencu sledi u januaru, kada Vlahović puni 18 godina.

Sve je završeno. I Vlahović je dogovorio svoje uslove, a od 1. jula kao pozajmljen igrač će igrati u Partizanu, dok će platu davati FIorentina. Obostrano je dobar posao, a očekujemo uskoro i zvanične ponude za još neke igrače u prelaznom roku, rekli su za HotSport u klubu.

Svakako da su na meti interesanata iz inostranstva Everton i Leonardo, kao i Uroš Đurđević. Takođe, u Partizanu aktivno rade na pravljenju ekipe za narednu sezonu.

 

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je apsolutno grozna odluka! Prodati za bednih 1,5 mil. evra momka od 16 godina akoji je planetarni supertalenat posvim kriterijumima i procenama, pa to je za zatvor! Sram vas bilo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Нису задржали Миленковића, морају задржати Леонарда и Уроша. Иначе ништа ни следеће сезоне.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter