2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KO RAZUME, SHVATIĆE: Šta je Uroš Đurđević hteo da kaže?

Objavljeno: 04.05.17 u 22:24

Fenomenalni napadač Partizana Uroš Đurđević ostavio je danas poruku na svom Instagram profilu, a mnogi žele da je ‘dešifruju’ i otkriju šta je pisac hteo da kaže.

Srpski fudbal je u prašin i. Igrači Partizana se iz dana u dan oglašavaju na društvenim mrežama ‘kriveći’ sudije da ‘pomažu’ večitom rivalu. Sada se oglasio i napadač Uroš Đurđević, mada njegova poruka ne deluje da je vezana za dešavanja u našem fudbalu.

– Živite dan po dan i obavljajte posao po posao… A zatim produžite prema onome što dolazi posle… To ima smisla… Ne pokušavajte živeti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti sve u isti čas.. Uspešan je čovek koji je naučio živeti samo u sadašnjosti, ali se uvek kreće prema onome što dolazi posle – napisao je Đurđević.

Da li je napadač Partizana ovime želeo nešto da poruči crveno-belima?

0
0

2 Komentara

  1. Ja mislim da je samo hteo da ispadne pametan pa je pokusao da citira nesto sto je nekad negde procitao, ali mu IQ nije dozvolio da to uradi kako treba pa je ispalo kao da postoji skrivena poruka… #drziselopte

    0
    0
    Odgovori
    • Држи се ти само читања вијести и не коментариши. Нарочито немој да мислиш, молим те – прегријаћеш процесор!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter