10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UPRAVA ZVEZDE ŠIROKE RUKE: Igračima legle lepe premije za pobedu nad Vojvodinom

Objavljeno: 03.05.17 u 13:49

Novac će danas biti na računima igračima Crvene zvezde, a sledi ekstra bonus za Voždovac.

Pored dva slobodna dana posle meča sa Vojvodinom, kako je HotSport najavio, igračima Crvene zvezde kao nagrada pripala je premija.

U klubu su odlučili da svakom fudbaleru pripadne po 2.000 evra, a danas je novac uplaćen na račune u dinarskoj protivvrednosti.

Ovo je dodatni stimulans za izabranike Miodraga Božovića da u finišu sezone nastave sa pobedama u cilju da se odbrani titula.

U subotu sledi novi ispit sa Voždovcem na Dušanovcu, a za novu ‘trojku’ svakako sledi ekstra bonus.

0
0

10 Komentara

  1. MILANE ZAŠTO DA RONIMO DSUZE PA ETO VAMA TITLUA ALI SAMO KAKVA NITI JEDAN DERBI NISTE DOBILI A TO ŠOT VAS SUDIJE I OSTALI GURAJU TO JE PRENIJA

    0
    0
    Odgovori
    • Mnogo si poludeo…Poceo si da masis slova od besa..Seti se samo patlidzanovih utakmica, penala i po dva crvena, pa se nije dizala ovolika frka.

      0
      0
      Odgovori
  2. ZATO PENZIJE KASNE …vec 5 dana. da li se ocekuje jos neka isplata … za te nabedjene fudbalere … kojima premijer-predsednik … predsednik sdcz u senci …pobede obezbedjuje i titulu obecanu ce dam im daruje … kako stvari stoje: SPS nije bas ispunila njegova ocekivanja … ALI … navijaci i rukovodstvo najvece srpske SPONZORUSE-zvezde JESTE. rukovodstvo je duze vreme sto u ostavci … sto na poternica, sto na njima znanim mestina (abolirani-pomilovani …ili …oni sto aboliranje-pomilovanje cekaju … ) od clanstva do glavnog odbora stranke … koja je to ekipa ?! a tek navijaci i placeni botovi … kako ONI smisljaju i realizuju PLJACKU naroda … na terenu im ide za sada vrlo lako … KAD LI CE TA PRIVATIZACIJA ?! da se klubovi sami izdrzavaju a gledaoci-publika da placa ulaznicu za utakmicu…. kako stvari stoje … to predsedniku zvezde u senci … spnzorima, navijacima a Bogami ni medijima NE odgovara … .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter