1
Košarka

NADMAŠIĆE PEĐU I DIVCA: Srpski trio u Sakramento Kingsima? Zaboravili bismo na spavanje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.17 u 14:30

Istina, dvojica bi bili na terenu, a jedan u rukovodstvu, nekadašnji strah i trepet pod obručima, a sada aktuelni generalni menadžer ‘kraljeva’, Vlade Divac.

Još su sveža sećanja, makar onih nešto starijih ljubitelja NBA košarke, na fantastični tandem Sakramento Kingsa koji je prokrčio put Srbima u najjaču ligu na svetu. Vlade Divac i Peđa Stojaković ostavili su neizbrisiv trag, a sada je izgleda došao red na neke nove junake.

I to u istom klubu. Nikola Jokić će najverovatnije ostati u Denveru, Boban Marjanović u Detroitu, a Nemanja Bjelica u Minesoti, dok bi u Sakramentu definitivno najviše pažnje privukao tandem Bogdan Bogdanović – Miloš Teodosić.

Kingsi polažu pravo na Bogdanovića, koji će najverovatnije posle ekslozije u Evroligi ove sezone, sledeće igrati u NBA, a sve je izvesnije da će istim putem krenuti i Miloš Teodosić. I biće možda u istom avionu, pa bi sa generalnim menadžerom Vladom Divcem činili srpski trio zbog kog bi mnogi Srbi mogli da ‘propate’ i na posao idu bez sna.

FOTO: STARSPORT

Teodosić igra u reprezentaciji Srbije sa Bogdanom Bogdanovićem, a očekuje se da on postane igrač Sakramenta sledećeg leta. Vlade Divac je vodio Olimpijski komitet Srbije i to kada je Srbija osvojila srebro u Riju. Sve itekako ima smisla – piše u tekstu na američkom sajtu ‘SBNation’.

Denver, Bruklin, Dalas, pa i Sakramento, svi oni su u redu za Miloša Teodosića, kome je već spremna zamena u CSKA Moskvi i u pitanju je ponovo Srbin. Stefan Pefi Marković, već merka poziciju na ‘kecu’ među ‘Armejcima’, a da li Teo isto čini i sa dresom Sakramenta…

(Izvor: youtube / Eurohoops TV)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter