5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO: Nikola Antić se oglasio povodom incidenta, a i Vukasović (FOTO)

Objavljeno: 03.05.17 u 00:28

Iako nije mnogo toga konkretnog rekao kapiten Vojvodine, počelo je razmotavanje klupka.
Srpsku fudbalsku javnost još uvek potresa nedeljni derbi između Crvene zvezde i Vojvodine.

Jedan od najupečatljivijih momenata te utakmice jeste crveni karton sudije Obradovića za defanzivca gostiju Nikolu Antića, koji je, po izveštaju arbitra, psovao njega i Abrahama Frimponga.

– Ne mogu da komentarišem ništa, niti imam potrebnu da dajem bilo kakve izjave tim povodom. Zašto da se branim, jer ništa nisam uradio. Molim da me razumete, kazao je za Novosti Antić.

Situacija posle isključenja kapitena Vojvodine koja je takođe veoma upečatljiva jeste jedanaesterac za Crvenu zvezdu posle duela Vukasovića i Boaćija. Odluka Obradovića je bila da pokaže na belu tačku, a sa nje je bio precizan Gelor Kanga za vođstvo Zvezde.

– Nisam ga ni pipnuo, a kamoli dokačio – kategoričan je Vukasović. – Boaći je hteo da zaustavi loptu i sam proklizao. Znao sam da ne smem da napravim pogrešan potez, jer sam video kako se stvari, kada je reč o sudiji, odvijaju na terenu. Sve se, uostalom, vidi na snimku i svima je jasno da nemam razloga da lažem, dodao je Marko Vukasović.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Koga ovi lažu,ako nisu naučili pravila onda neka se pokriju ušima ,kamera je pokazala kontakt na baćeu nogu I to može da se svira,a neka mi neko iz Vojvodine objasni šamaranje Planića šta je to strah Od grobara ,šlihtanje,SRAM VAS BILO

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li su konacno od Vucele stigle instrukcije sta da kazete? Uzgred kada ste izgubili od groblja a nije vam sviran penal jer se Trujic zeznuo da je znao da ce da ga obaraju ne bi mi ulazio u sansu mnogo ste manje kukali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter