0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Dobra odbrana omogućila lake poene i povratak u meč

Objavljeno: 03.05.17 u 23:21

Košarkaši Partizana su uz dosta poteškoća uspeli da dođu do treće pobede u Superligi, slavivši na gostovanju u Subotici protiv ekipe Spartaka rezultatom 82:75.

Crno-beli u drugom poluvremenu morala je da juri zaostatak od čak 17 poena a njihov trener Aleksandar Džikić smatra da je ključ povratka bila dobra odbrana u nastavku utakmice.

-Čestitam Spartaku na dobroj sezoni, dobrim igrama i konkrentno na muškoj i tvrdoj utakmici večeras. Otvorili smo dobro utakmicu, pa smo pali, ali smo se vratili pre svega dobrom igrom u odbrani. Posle smo stigli do lakših poena u napadu, i to je generalno bilo i odlučujuće- rekao je Džikić a preneo klupski sajt Partizana.

Plejmejker crno-belih, Stefan Pot istakao je da su ih Subotičani na ovom meču iznenadili šutem.
-Odigrali smo loše prvo polvreme, ali je važno da smo pobedili. Iznenadili su nas šutem za tri poena i nekim drugim šutevima. Okrećemo se novom duelu, počinje priprema za Borac.-rekao je Pot.

Naredni meč Partizan očekuje već u subotu od 19 časova, kada će u hali „Aleksandar Nikolić“ ugostiti ekipu čačanskog Borca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter