0
Košarka

NBA: Lebron usred meča otišao na pivo, Hjuston deklasirao Sparse, neočekivano! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.17 u 09:10

Klivlend Kavalirsi nisu dozvolili iznenađenje u prvom meču polufinala Istoka protiv Toronto Reptorsa, dok Hjuston sve šokirao ubedljivim trijumfom nad San Antonijom.

Kao što se očekivalo, Klivlend je nastavio da krupnim koracima gazi ka novom finalu istočne konferencije, bez obzira na ime protivnika sa druge strane. U polufinalu Istoka to su Toronto Reptorsi koji u prvom meču nisu uspeli da više priprete, pa su poraženi rezultatom 116:105.

Od samog početka susreta Kavalirsi su pokazali ko je gazda na terenu i od sredine prvog poluvremena, pa do kraja meča imali su dvocifrenu prednost na svom kontu.

Lebron Džejms je, kao i uvek u plej-of utakmicama, razbio rivala sa 35 poena, uz 10 skokova, a iza njega bio je Kajri Irving sa 24 ubačena poena, Kevin Lav sa 18, a Tristan Tompson je imao više skokova nego poena, 14 i 11.

Na drugoj strani, Kajl Lauri je bio najefikasniji sa 20 poena, a čini se da se više očekivalo od Demara Derozena, koji je imao 19 poena, daleko manje od svog proseka ove sezone.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

Tokom meča viđena je i zanimljiva situacija kada je Lebron Džejms istrčao sa terena i uzeo pivo od devojke koja ga prodaje.

– Bio sam ljut na sebe jer sam imao faul koš priliku i nisam je iskoristio. U afektu sam otišao prema toj aut liniji, ali nisam nameravao da ‘pregazim’ devojku koja prodaje pivo. Imala je jedno u rukama i uzeo sam joj ga. Nisam baš pivski tip. Da je imala neko crveno vino, verovatno bih ‘gucnuo’ vino – rekao je Džejms.

(Izvor: youtube / NBALife)

U drugom meču prethodne noći, Hjuston je gostovao San Antoniju i umesto meča sa mnogo više vatre, videli smo uragan Hardena i drugova.

‘Rakete’ su ‘bombardovale’ Sparse i ubacile im čak 69 poena u prvom poluvremenu, a do kraja 126, za ukupan trijumf od 126:99 i prvi ‘brejk’ u seriji.

Zanimljivo, Džejms ‘brada’ Harden imao je svega 20 poena, dok je isto toliko ubacio Klint Kapela. Najefikasniji je bio Trevor Ariza sa 23, dok je u timu Grega Popoviča samo Kavaj Lenard bio na nivou sa 21 poenom. Od ostalih, dvocifren učinak imali su samo još Toni Parker i rezervista Džonatan Simons sa po 11 poena.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA – plej-of:

Istočna konferencija, polufinale:

Klivlend – Toronto 116:105 (1-0)

Utorak/sreda:
02.00 Boston – Vašington (1-0)

Zapadna konferencija:

San Antonio – Hjuston 99:126 (0-1)

Utorak/sreda: 04.30 Golden Stejt – Juta

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter