4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MNOGIMA JE PROMAKLO: Igrač Vojvodine grmi – I Boaći se smejao odluci sudije da dosudi penal! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.17 u 09:55

Još uvek traje bura oko spornih odluka u derbiju 33. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine i verovatno će još dugo potrajati.

Dok navijači Vojvodine i Partizana tvrde da je sudija Srđan Obradović u velikoj meri pomogao Crvenoj zvezdi da trijumfuje protiv Novosađana, pristalice šampiona Srbije, ali i predstavnici Sudijske komisije iz FSS smatraju da je arbitar dobro obavio svoj posao.

Reakcije još uvek ‘naviru’ sa svih strana, a nova je stigla direktno od učesnika odlučujućeg momenta, Marka Vukasovića, koji je okrivljen da je načinio jedanaesterac nad Ričmondom Boaćijem u 79. minutu meča.

Međutim, fudbaler Vojvodine smatra da je penal poklonjen Zvezdi, što potvrđuje i reakcija Ričmonda Boaćija neposredno nakon odluke Srđana Obradovića.

– I sami znate da sam tako vaspitan da bih priznao svoju grešku da sam je napravio. Odgovorno kažem da o prekršaju nema reči, Boaći je sam proklizao i pao, a sudija je to okarakterisao kao moj prekršaj. Penal nije postojao, što, uostalom potvrđuje i Boaćijev osmeh koji se na snimku vidi – rekao je Vukasović za novosadski ‘Dnevnik’.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Ni predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković nije ostao ravnodušan.

– Ukoliko je jedino važno da do titule, time i do pobeda u svim utakmicama, dođu Zvezda i Partizan, da se pri tome ne biraju sredstva, odnosno da sudije budu u prvom planu, onda bismo mi, ostali, trebali da protiv njih igramo s trećim timovima, da nas sigurno pobede, a da o trofeju odlučuju isključivo u međusobnim duelima – istakao je Vuković za ‘Dnevnik’.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter