0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

KUP KINE: Piksi silan, Božinov nemoćan protiv šampiona

Objavljeno: 02.05.17 u 15:49

U Kini su odigrani mečevi 3. kola FA kupa, a tim našeg Dragana Stojkovića Piskija bio je bolji od tima bivšeg napadača Crvene zvezde Ćingdao Huanhaija.

Gvangžu R&F je posle poraza u prvenstvu zabeležio pobedu u Kupu i vratio se na trijumfalan put. Pobeđen je drugoligaš Ćingdao 4:1.  Domaćina je načeo Zahavi u 3. minutu, Renatinjo je na 2:0 povosio u 26. minutu. Počasni gol za Ćingdao postigao je Jang Jun u 61. minutu, da bi sudbinu domaćina zapečatili Ženg Čao i Tang Miao za 4:1 u korits tima iz Gvangžua.

Velikih iznenađenja nije bilo, Šangodng je bio bolji od Đilin Baija iz treće lige 4:1, Šangaj Šenhua je pobedila Lijang 3:0, dok je šampion Gvangžu Evergrande sa 2:1 bio bolji od tima Valerija Božinova Meizu Meksikana. Najveće iznenađenje priredio je niželigaš Suzu Dongvu koji je izbacio tim našeg Nikole Petkovića Janbian 2:1, dok je Ne Mongol bio bolji od Čangčun Jataija 2:1.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Kup Kine – utorak:

Đilijan Baija – Šangdong 1:4
Lijang – Šangaj Šenhua 0:3
Mezui – Gvangžu Evergrande 1:2
Šenžen – Hebei 0:1
Suzu Dongvu – Jabibijan 1:1 – 3:2 penali
Hangdžu – Laoning 4:3
Đangksi – Đaingsu 0:1
Nei Mongol – Čangčun 2:1
Ćingdao – Gvangžu R&F 1:4
Šangaj Điading siti – Tijanđin 0:2[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter