0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KO ĆE DA IGRA: Dženkins povređen, Volters ide u Ameriku (FOTO)

Objavljeno: 02.05.17 u 20:27

A Stefan Jović još uvek nije odradio nijedan košarkaški trening.
Crvena zvezda je nakon neizvesnog duela savladala Megu, ali je Dejan Radonjić mislima već u sledećoj rundi.

Strateg crveno-belih će imati velike probleme oko ‘sklapanja kockica’, pogotovo kada je reč o poziciji organizatora igre. Stefan Jović već dugo ima problema sa leđima, Čarls Dženkins je propustio današnji meč takođe zbog povrede, dok će Nejt Volters do 10. maja biti u domovini.

– Neću da se vraćam na to kakav smo raspored imali, loša koncentracija se nadovezala na sve probleme sa povredama koje imamo. Ipak, potrebno je dobiti i ovakve utakmice. Imaćemo još veće probleme jer je i nervoza sve veća. Nejt Volters sutra putuje u Ameriku, majka mu je bolesna, a i dobio je dete, i vraća se 10. maja. Dženkins će sa treninzima početi krajem nedelje, a Jović još uvek nije odradio nijedan košarkaški trening, rekao je Dejan Radonjić posle meča.

FOTO: STARSPORT

Mega je imala dobru šansu da priredi iznenađenje u ovoj rundi Superlige, na poluvremenu je imala vođstvo, nakon čega se igrao egal. Tim Dejana Milojevića je u 39. minutu imao zaostatak od pola koša, ali je ipak presudilo iskustvo šampiona Jadrana.

– Čestitam Zvezdi, stvarno su najkvalitetniji. Mi smo došli u ‘Pionir’ da igramo na jednu loptu i u tome smo uspeli. Sada nas očekuju dve važne utakmice sa Spartakom i Dinamikom, cilj je plasman u ABA ligu. Mislim da to neće biti problema ukoliko budemo igrali kao danas, poručio je Dejan Milojević.

Kapiten Crvene zvezde, Luka Mitrović, je proveo nešto manje od pola sata na parketu i upisao šest poena i po dva skoka i asistencije:

– Nismo bili na nivou danas, Mega je odigrala odlično celu utakmicu. Vodili su do pred sam kraj, zabeležili smo nove bodove i to je sada najbitnije. Malo nas je sve izmorilo, dobro je što slede lakše utakmice i probaćemo da se regenerišemo, dodao je Mitrović.

Sa lica mesta: Strahinja Nikolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter