6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Miodrag Božović: Kaznili smo promašaje rivala, moramo da izdržimo pritisak ako želimo do titule

Objavljeno: 30.04.17 u 20:47

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su na domaćem terenu protiv Vojvodine rzultatom 2:0 i tako se vratili na lidersku poziciju Superlige.

Trener crveno-belih, Miodrag Božović izjavio je da je njegova ekipa danas kaznila Vojvodinu za brojne promašaje i naveo da njegovi fudbaleri moraju da izdrže pritisak ako žele da budu šampioni.

-Vojvodina se znalački branila i imala izvanredne šanse. Mi smo napadali, ali nismo uspevali da probijemo i kvalitetno da završavamo. U drugom poluvremenu je Vojvodina ponovo imala dve vrlo izgledne prilike, ali nije povela. Na kraju krajeva, tako je u sportu, ako ne iskoristiš prilike, stiže kazna-, rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je drugo kolo zaredom svoju utakmicu igrala posle Partizanove, što stvara dodatan pritisak pobede.

-Ima i Partizan taj pritisak, pa izdržava. Moramo da se nosimo s tim ako mislimo da budemo prvi-, zaključio je Božović.

0
0

6 Komentara

  1. Krivo vam je što danas niste nikoga našamarali, je li ??? Vi i vaš prepošteni Leonardo nekom da pričate o poštenju…

    0
    0
    Odgovori
  2. Bozovicu gde ti je cojstvo i etika? Jel ovakve stvari dolaze ispred postenja i obraza? Ko si i sta si? I velika sramota za sudije, i za sve one koji ce ovo tako necujno da sprovedu u istoriju. Tuzno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Да је правде Звезда не би ни играла плеј оф већ би јој се бодови дијелики са три, а партизан би био шампион без додатних утакмица!

    0
    0
    Odgovori
  4. Sram te bilo Bozovicu! Da je pravde ne bi ni igrali plej of jer ste ubedljivo najlosiji u ovoj plej-of grupi. Veceras je srpski fudbal definitivno ugasen!

    0
    0
    Odgovori
    • A kad Leonarda samara Planica u Novom Sadu to nije sramota…cutite i jedni i drugi.Zato i ispadate od Zaglebja i Sasuola!Sram vas bilo…licimeri!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter