8
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

KAKVA ODLUKA: Šokantan crveni karton kapitenu Vojvodine (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.17 u 19:40

Neverovatna odluka sudije Srđana Obradovića koji je pokazao direktan crveni karton igraču gostiju.

Nikola Antić je zaradio isključenje, direktan crveni karton iako je već imao žuti.

Na nešto više od 20 minuta do kraja je Vojvodina izgubila loptu na polovini Crvene zvezde, Antić se vratio ka svom delu terena i ramenom zakačio Abrahama Frimponga što je bilo dovoljno sudiji Obradoviću da izvadi crveni karton. Na televizisjkom prenosu se ne vidi da li je igrač Vojvodine dobacivao glavnom sudiji ili uradio nešto čime bi takva odluka bila opravdana.

Defanzivca Vojvodine je rasplakala u najmanju ruku diskutabilna odluka delioca pravde, Antić je u suzama napustio teren i kapitensku traku predao Dejanu Melegu. Neposredno pre situacije zbog kojeg je tim iz Novog Sada ostao sa igračem manje na terenu, Frimpong je odigrao dosta oštro i moguće isprovocirao Nikolu Antića.


(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

8 Komentara

  1. Da nas Tomic nije ukopao u pocetku sad bi smo bezali zvezdi kolko hoces, ovako ovo sve do kraja se ocekivalo..zaigrali smo tek kad je Nikolic dosao i sad nam nema kukanja, ionako cemo duze ostati u evropi od zvezde kako god okrenes, samo da sacuvaju tim kolko tolko

    0
    0
    Odgovori
  2. Opet penal.Ajde što je penal,ali kad će im biti dosuđen postojeći?Ovo do sada je cirkus.Koliko god Partizan igra sa puno napora za svaki gol i da dobije utakmicu,toliko lako zvezda dobija poklone i koristi ih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter