2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

EUROBASKET: Sjajna vest za Srbiju, domaćin bez najveće zvezde (FOTO)

Objavljeno: 30.04.17 u 12:20

Dok većina igrača iz NBA lige želi da igra za svoju nacionalne timove na Eurobasketu, domaćin završnog turnira bi mogao da ostane bez svoje prve zvezde.

Glavni konkurent Srbije za prvo mesto u ‘D’ grupi na Evropskom prvenstvu domaćin Turska mogla bi da ostane bez prve zvezde tima. Naime, Ersan Iljasova, vedeta Atlante, najverovatnije neće igrati na predstojećem kontinentalnom prvenstvu. To je potvrdio novinar koji prati Houkse na svom Tviter profilu.

Naime, kako Huinard prenosi, njemu je Iljasova rekao da najverovatnije neće igrati za Tursku na Eurobasketu, jer je njegov satus u NBA ligi neizvestan. Turski igrač bi lako mogao da postane slobodan igrač, a ako se to desi u fokusu bi mu bilo pronalaženje novog angažmana, a ne reprezentacija. Eto dobrih vesti za Srbiju i selekora Aleksandra Đorđevića.


Ersan Iljasova je ove godine za Atlantu i beležio je po 13,1 poen, 5,9 skokova i 1,7 asistencija.

0
0

2 Komentara

  1. Jel moguće da su ovo „sjajne vesti“? Baš smo se Turske bojali, koja nas je poslednji put pobedila 2010. Jedine sjajne vesti bi bile da mi budemo u punom sastavu, a ne da se nadamo da će neko otkazati nekoj protivničkoj reprezentaciji (pogotovo nebitnoj Turskoj) …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter