7
Domaći fudbal

BIĆE MNOGO BURE OKO OVOGA: Da li je sudija Obradović ‘častio’ Zvezdu penalom u završnici? (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.17 u 19:50

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su do vođstva protiv Vojvodine pogotkom iz jedanaesterca u 80. minutu utakmice a najstrožoj kazni prethodila je jedna vrlo diskutabilna situacija.

Crveno-beli su kenuli u jednu kontru u 79. minutu preko Ričmonda Boaćija koji je ušao u kazneni prostor, gde ga je po oceni sudije Srđana Obradovića oborio Vukasović.

Glavni arbitar je bez trunke razmišljanja pokazao na belu tačku a siguran egzekutor bio je Gelor Kanga. Pogledajte ovu situaciju i procenite sami da li je bilo kontakta u između Boaćija i defanzivca Vojvodina.

Izvor:Youtube/AM Video7S

0
0

7 Komentara

  1. Prosto covjek da ne povjeruje… Derbi Zvezda Partizan cist crveni Leonardu sudija nista, Partizan Vosa cist kazneni sudija nista i ovo veceras, sramota…
    Da li je moguce da su Zvezda i Partizan toliko proritetni?? Sramota!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je ostalo 1:0 pa da se i pravi ova diskusija,medjutim postignut je i drugi gol,a Vojvodina nije izjednacila na 1:1 prema tome niko nije ostecen i dovidjenja. Dal bilo 1:0 ili 2:0 racunajte kako hocete pobeda je pobeda.Nas fudbal je ravan ISS 2 na Sony kecu i tuzno ga je opet gledati,ali sta da se radi ljudi i dalje prate bez obzira na igru,ali da vise vole da gledaju dal je ili nije penal,faul,ruka ili aut to jos ne mogu da razumem.Ceo zivot polemika oko toga dal je neki klub ostecen ili nije,a ne zna se koji klub gore igra od kojeg i koji su to ustvari NE(fudbaleri).Da je drzave ovu disciplinu bi trebalo ukinuti jer ovo je bruka i sramota ko sve igra i ko sve sudi,toliko smo dobri da se kvalifikujemo na SP svakih 14 godina.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sa završetkom ovog prvenstva, nadam se da će prestati da postoji, u Zvezdi, pogubna strategija „Stranci nemaju alternativu“. Navijač sam Zvezde ali priznajem da je Zvezda danas loše igrala i nije bila bolja od Vpojvodine a ton takvoj lošoj igri davali su stranci koji su mnogo grešaka napravili. Ne zna se koji je bio gori od kojeg. Sa prestankom ove pogubne strategije „Stranci nemaju alternativu“, naši igrači koji su sada brutalno progonjeni, dobiće normalnu minutažu u ekipi.

    0
    0
    Odgovori
  4. Poslati UEFI mec, neka reaguje uefa i sankcionise i sudiju i crvenu zvezdu, sumnjivo sudjenje sudije, ali obije se to o glavu posle, slede posledice nakon sumnjive utakmice, hehe dzaba bodovi posledice ih nece mimoici, sta se seje,to se znje,a zetva je znamo veca od setve, tako da ce tim sa mrakane jako lose proci uskoro, bye bye .

    0
    0
    Odgovori
    • Da budemo realni sumnjiv crveni karton penal je bio ali najvise mrzim oni koji i dan danas kradu otimaju namestaju oni komentarisu sve ovo e to dragi moji sramota

      0
      0
      Odgovori
  5. Iz prve deluje da nije, ali kad se pogleda posledji ugao deluje kao da mu je povukao nogu. Bice mnogo diskusije oko ovoga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter