0
Vremeplov

VREMEPLOV: Zabranjena fotografija Dijega Maradone koja je mogla da uništi dve velike karijere (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.17 u 00:18

Dijego Armando Maradona po mnogima je najbolji fudbaler svih vremena. Legendarni Argentinac karijeru je započeo u Argentinos Juniorsu, da bi pažnju fudbalske javnosti skrenuo u Boki Juniors.

Maradona je u ovoj ekipi igrao u dva navrata – prvi put u sezoni 1981 – 1982, a drugi put na samom kraju svoje karijere, od 1995 – 1997. godine.

Tokom tih 14 godina, Maradona je bio šampion Španije sa Barselonom, Italije sa Napolijem, sveta sa Argentinom, Argentine sa Bokom… a odlučio je da u omiljenom klubu i okonča fudbalski put.

Tokom drugog mandata, svoje karijere su započinjali Sebastijan Veron i Kili Gonzales. Dva legendarna fudbalera, Veron Serije A, a Gonzales španske Primere, imala su sjajnog učitelja, ali čini se, u nekim momentima, i krajnje pogrešan primer.

Tako je aktuelizovana fotografija na kojoj su Veron, Gonzales, Maradona, Danijel Martinez Manteka i Alehandro Mankuso, a ispred njih se nalaze – crte kokaina.

Iako je kružila priča da su fotografije obrađene u fotošopu, činjenica je da je Maradona u to vreme poprilično aktivno koristio kokain, zbog kog je i napustio Napoli 1992. godine, kao i da je imao problema sa policijom, pa mnogi tvrde da su snage zakona i ovu fotografiju zadržale kao dokaz protiv sjajnog Argentinca.

Srećom, Maradona nije uticao na Gonzalesa i Verona na negativan način, već je od njih stvorio fudbalere kojima se divio čitav fudbalski svet…

(Youtube/Miguel Rodríguez)

(Youtube/Sport Is The Answer)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter