7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROVOKACIJA ILI NEŠTO DRUGO: Albanci udarili na Zvezdu, prete pred najavljeni dolazak na Kosovo! (FOTO)

Objavljeno: 29.04.17 u 09:52

Crvena zvezda mogla bi da ima ozbiljnih problema pred najavljeno gostovanje u Gračanici krajem maja ove godine.

Crvena zvezda objavila je nedavno da će treći put uzastopno gostovati na Kosovu, tačnije, u Gračanici, gde bi humanitarnom utakmicom ispunila želju velikog broja svojih navijača sa juga Srbije.

Međutim, ima i onih kojima to nikako nije po volji, pa šalju poruke kako će učiniti sve da to onemoguće.

– Fudbalere Crvene zvezde nećemo pustiti da uđu na Kosovo i Metohiju i odigraju humanitarnu utakmicu ukoliko ne zatraže dozvolu od nas – poruka je od strane FS tzv. Kosova.

FOTO: STARSPORT

Tamošnji fudbalski savez prošle godine dobio je priznanje od UEFA i FIFA, time i pravo da učestvuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali teško da su time stekli i pravo da brane srpskom klubu da igra na i dalje važećoj srpskoj teritoriji.

– FS Kosova pažljivo prati situaciju i da bi neko igrao fudbal na našoj teritoriji, potrebno je da dobije dozvolu i pismeno odobrenje. Ako nam se niko ne javi, obratićemo se FIFA i UEFA kako bismo sprečili odigravanje utakmice u Gračanici jer nije u skladu s našim propisima. Pre ulaska Kosova u UEFA i FIFA, srpski klubovi su se na Kosovu ponašali kao u svojoj kući i mi to više nećemo dozvoliti – rekli su ljudi iz tzv. FS Kosova, a preneo list ‘Zeri’.

Crvena zvezda je svoje gostovanje u Gračanici zakazala za 23. maj, što je naišlo na veliko odobravanje svojih navijača na teritoriji Kosova i Metohije, kao i okoline Srbije.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

    • ..A OSNIVAC im bio NAJVECI SRBOUBICA nIKOLA bUGARCIC-ZVERRR !!! BAGRA IZDAJNICKA, SLUGE SVAKOG REZIMA i zaostali kraci turcizma, posle ce bezati i traziti POMOC OD GROBARA !!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Немаш појма. Дој је Звезда оснивана у слободном београду, твоји партизани нису били ту. Имали су преча посла – ослобађали су Јасеновац.

        0
        0
        Odgovori
  1. Ne da ne treba otkazati utakmicu, vec odmah sledeci dan zakazati i prijateljsu sa Trepcom u KM ili Mokrom Gorom u Zubinom Potoku. Cuj oni da zabrane klubu koji nije u njihovom sistemu da igra. Po toj teoriji i FSS je mogao da zabrani da se 17 godina igra bilo kakav fudbal na Kosovu. Naravno da to niko ne moze i nece moci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter