0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREMIJER LIGA: Milivojevićev Palas poražen kod kuće od Barnlija (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.17 u 21:44

Fudbaleri Kristal Palasa pretrpeli su na domaćem terenu poraz od ekipe Barnlija rezultatom 2:0, u utakmici 35. kola engleskog šampionata.

Naš reprezentativac proveo je na terenu čitav meč, a prvi pogodak pao je upravo posle njegove izgubljene lopte na dvadesetak metara od gola. Igrao se 7. minut kada je Vard uputio odličanu loptu u peterac domaćina a nju je u mrežu smestio Ešli Barns za vođstvo Barnlija od 1:0.

Nepunih 10 minuta kasnije Barns je još jednom zatresao mrežu Plasa ali je taj pogodak poništen zbog igranja rukom napadača gostiju.

Imao je i Palas svoje prilike za pogodak, a najbolju je propustio Luka Milivojević u 37. minutu kada je negde u liniji penala naleteo na jednu odbijenu loptu ali ju je poslao tik pored stative.

Naš vezista je bio zapažen i u nastavku, kada je u 65. minutu lepo glavom proigrao Dijelnija u kaznenom šesnaestercu protivnika ali je udarac defanzivca domaćih odbranio golman Hiton.

Palas je do kraja nastoja svim silama da dođe do pogotka ali im to nije polazilo za rukom, a sve njihove nade da bi mogli barem do boda ugasio je Andre Grej u 85. minutu.

Izvor:Youtube/FN Fútbol MX

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter