4
Domaći fudbal

NIKAD LUĐI POZIV DELIJAMA: Ko iza svakog ugla vreba? Pa naravno, Dragan Kojić Keba! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.17 u 10:33

Urnebesno!

Crvena zvezda krenula je u akciju pozivanja navijača na stadion, pred završnicu sezone i nedeljni okršaj sa Vojvodinom uz besplatan ulaz do kraja prvenstva.

Jedan od poznatih ličnosti koji su se uključili u akciju ‘Titula zavisi od nas’ jeste i Dragan Kojić Keba, folk pevač, koji je poslednjih dana postao vrlo popularan među navijačima Crvene zvezde.

Pevač je ponovio slogan koji se često može čuti na ‘Severu’, tako što je i sam iskakao iz svakog ćoška:

– Iza svakog ugla vreba Dragan Kojić Keba! Podrži Zvezdu! – rekao je poznati pevač.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

Inače, Delije su pesmom ‘Keba’ prozvali navijače Partizana da ‘beže’ od njih i kriju se iza policije. Uz melodiju ‘Plavog safira’ od Bajage i Instruktora, kao i poznatu pesmu Delija ‘Igraj i bori se’, nastala je ova numera:

(Izvor: youtube / HorZvezdinihMomaka)

0
0

4 Komentara

  1. …po LIKU navijaca se OGLEDA klub, koji uglavnom, bar ogromnu vecinu, kupuje svoje trenutne ‘navijace’ na KILO tj. izrentira ih za Dz. uz ‘pomoc’ blagajne za otkup sek. sirovina iz predgradja i cuvenog naselja iz matice im-Suto Orizari .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • i ako sam navijac zvezde, ovaj lik me uvek slatko nasmeje. da radim za neku tv stanicu ponudio bi mu poso da pise scenario.

      0
      0
      Odgovori
    • Xaxxaxaxaxaxxaxaxax
      A onda ono shto ne valja i shto je budjavo poshaljemo kod vas na jug!!! Xaxaxaxxaxaxaxaxxa
      Vi ste, ipak, samo otpad sa Severa!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Cigo ostaje cigo, kad bi vam iz armije navijaca izdvojili cigane ostalo bi vas saka jada:-), ipak postovanje za Kebu lepo peva

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter