5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAZNA KASA: Pare od Milenkovića odoše u ruke stranih menadžera…

Objavljeno: 28.04.17 u 10:44

Stigle sudske presude u Humsku po kojima Partizan mora da plati 1,5 miliona evra, što nije mali udar na budžet kluba iz Humske.

Jedna dobra prodaja kao Nikole Milenkovića od 5,1 milion evra ne rešava nagomilane finansijske obaveze Partizana prema poveriocima. Na listi se nalaze menadžeri i agencije koje su posredovali u prodaji igrača proteklih godina. Neki nisu naplatili novac od crno-belih, pa je spisak izgleda poduži.

– Stižu nam obaveze za koje smo smatrali prilikom dolaska u klub da su rešene. Ipak, svi koriste svoja prava, kao menadžer Serđo Berti kojem za transfer Ljajića treba da se isplati 500.000 evra. Agencija koja je prodala Klea u Kinu nije dobila 600.000 evra. Ima još potraživanja za nekoliko igrača, ali su sume manje – kaže za HotSport generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Neke obaveze ne mogu da se odlože…

– Neke stvari ne mogu da se odlažu i dosta novca je isplaćeno bivšim igračima zbog dobijanja evropske licence. Ne želim da ulazim u poslove koji su bili mada su pojedini neprofitabilni zbog prodaje procenata trećoj strani.

Potrebno je isplatiti dugovanja prema prvom timu…

– Imamo rešenje i uz malo strpljenja do završetka sezone u maju ispunićemo naše obaveze prema momcima koji nižu uspehe u dresu Partizana – istakao je na kraju Vazura.

0
0

5 Komentara

  1. Hocu da verujem da je to tacno….! Ali ne bih zeleo da se ispostavi da je ova informacija fingirana da bi se opravdale neke druge stvari. A naprosto sumnjam u to jer da je ovo tacno, davno bi vec Djuric i drustvo bili iza brave zbog silnih lopovluka i nesavesnog poslovanja i rukovodjenja drustveniom firmom. Verovacu u ovo kad vidim Djuru i com. iza brave!

    0
    0
    Odgovori
  2. koja prevara … koja laz … od ubacenih TROJANACA u partizan od strane vladajuce koalicije SNS I ZNA SE KOGA NAJVISE … deo para znamo kuda odose … krijuci sve moguce tragove … do najvece srpske SPONZORUSE-zvezde..lukavi-pronicljivi … … DJAVO to odlicno radi i odradi … u poslednjih 5 godina .

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako ne mozete da rjesite sta je poenta da budete tu gdje jeste ? Svi ste vi isti , samo vam je licni interes na pameti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jbg. dosta sa davanjem i sakom i kapom prosjacima s’cmarakkkane, loma novca s’drzavn. jasli preusmeriti na FK P ili da nam AV pronadje JAKOG sponzora, kao sto su „NJIMA“ tadic i dacic-GASPROM, ako misli da je ozbiljan .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter