1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Crvena zvezda našla desnog beka koji će zameniti Petkovića?

Objavljeno: 28.04.17 u 09:51

Crvena zvezda ima dve opcije na stolu, a jedna od njih je povratak crnogorskog reprezentativca iz Nemačke u Srbiju i klub u kome je stasao.

Smanjeni broj stranaca u domaćem šampionatu sa šest na četriri od naredne sezone svakako smanjuje manevar Crvene zvezde u izboru letnjih pojačanja. Jedna od gorućih pozicija je desni bek, pošto Marku Petkoviću ističe ugovor 30. juna i želja defanzivca je da se posle četiri godine oproba u inostranstvu.

U fokusu crveno- belih su dve opcije, a kako saznaje HotSport jedno od rešenja je povratak Filipa Stojkovića. Bivši bek Čukaričkog i reprezentativac Crne Gore nema veliku minutažu u Minhenu i u januaru je u poslednji čas propao posao za novu misiju u ‘Ljutice Bogdana’. Razgovori traju uveliko i odluka pada u narednih mesec dana…

Filip Stojković je ponikao u Zvezdi, a za prvi tim je samo debitovao. Kanije je prešao u Čukarički gde se izborio za status mladog reprezentativca Srbije, a kasnije i seniora Crne Gore. Sa Banovog Brda se preselio prošlog leta u Minhen 1860, ali je odigrao svega osam utakmica.

0
0

1 Komentara

  1. Izdao je Srbiju i prešao da igra za antisrpsku C.Goru. Vidi se koliki je čovjek. jer je stvar mnentalne i moralne higijene raditi protiv interesa svog naroda. Mi Srbi u C.Gori doživljavamo brutalni državni progon a Stojković igra za tu državu i svaki put sluša himnu za koju je riječi napisao ustaški ideolog Sekula Drljević. Takav mi igrač. kao navijaču Zvezde, nije potreban u Zvezdi a i nije neki kvalitet kada ne igra u drugoj ligi Nemačke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter