0
The Best Of

VREMEPLOV: Kako je ‘Zuba’ još davne 1996. godine najavio dolazak Ronaldinja (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.17 u 00:02

Luis Nazario da Lima Ronaldo jedan je od najboljih napadača svih vremena od kada se ‘bubamara’ kotrlja fudbalskim tepisima, ali je popularni ‘Zuba’ ni kriv ni dužan najavio dolazak još jednog ‘čarobnjaka’.

Naime, bilo je to davne 1996. godine na Olimpijskim igrama u SAD. Brazil je na fudbalskom turniru tada predvodila ‘tinejdž’ zvezda Luis Nazario da Lima Ronaldo. Ipak, kako je u timu već bio jedan Ronaldo, Rodrigez de Žezus, ‘Zubi’ je na dresu sa brojem 18 pisalo Ronaldinjo. Kao asocijacija na malog Ronalda kome je tada bilo tek 19 godina. Brazil je osvojio bronzanu medalju. ‘Ronaldinjo‘ je na tom turniru postigao pet golova.

Tri godine kasnije u timu se pojavio još jedan Ronaldo, Gurio, ali kako je bio mlađi od ‘Zube’ njemu je na dresu pisalo Ronaldinjo. Ipak, nedugo zatim na scenu je stupio novi ‘fudbalski bog’ Gaučo, pravi Ronaldinjo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter